Uw partner in zorgeloos bouwen

Over ons

Geeraerts B. Projects werd in 2010 opgericht onder leiding van ing. Bart Geeraerts.

Reeds van in zijn kindertijd was hij gepassioneerd door alles wat met bouwkunde, machines te maken had. Na het behalen van zijn diploma’s als industrieel ingenieur bouwkunde en ingenieur-landmeter is hij onmiddellijk gestart in de bouwnijverheid om bijkomende praktische ervaringen op te doen.

Al snel werd de keuze gemaakt om als zelfstandig ondernemer zijn droom verder waar te maken. Dankzij de goede resultaten, tevreden klanten, flexibiliteit en zeer goede service deed de mond-tot-mond reclame zijn werk en konden de activiteiten verder uitgebouwd worden.

Het opvolgen en uitvoeren van kleine tot zeer grote rioleringsprojecten werd al snel zijn specialisatie, waarin hij zijn kennis tot op heden nog steeds actualiseert. Daarnaast is hij Uw betrouwbare partner in zorgeloos bouwen, begeleid hij Uw projecten en is hij actief in allerhande grond –en infrastructuurwerken.

Graag nodigen wij u uit om onze site verder te bezoeken om zo een indruk te krijgen van de diensten die Geeraerts B. Projects U kan bieden.

Ing. Geeraerts Bart
Zaakvoerder